Jüri Üyelikleri

Defile, Moda Show’lar, Müzik ve Dans yarışmalarındaki jüri üyelikleri…

Olcayto Ahmet Tuğsuz

Moda Tasarım Yarışmaları

UFAŞ ile Moda Haftaları, Boat Show, Kadınca Fuarı ve en önde gelen markaların defileleri de olmak üzere 100’lerce etkinlik organize ettim.
Miss Moscow

Miss Moscow

Bir Polonya şirketinin Rusya’da organize ettiği ilk güzellik yarışması olan Miss Moscow Güzellik Yarışması’nda jüri başkanlığı yaptım.

Buzda Dans

Rating”lerde hep birinci sırada yer alan “Buzda Dans” (2 kez) ve Şarkı Söylemek Lazım adlı TV programlarında jüri üyesi olarak görev aldım.
Şarkı Söylemek Lazım

Şarkı Söylemek Lazım

Son derecede başarılı geçen BUZDA DANS yarışması sırasında orijinal adı CELEBRITY DUETS olan bir formatın ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM adı ile yayına gireceğinin haberleri kulağımıza gelmişti.
Liselerarası Müzik Yarışması

Liseler Arası Müzik Yarışması

Kadıköy’de tam 13 yıldır Liselerarası Müzik Yarışması yapılıyor. Ben de çok şanslıyım ki bu 13 yarışmanın tümünde de jüri üyesi olarak görev yaptım.
Üniversiteler Arası Dans Yarışması

Üniversiteler Arası Dans Maratonu

Üniversiteler Arası Dans Maratonu da Liselerarası Müzik Yarışmaları gibi Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun şirketi End Productions tarafından organize edilmiştir.
TRT Altın Anten Müzik Yarışması

TRT 50 Yıl Altın Anten Yarışması

TRT kuruluşunun 50. yılında 50. Yıl Altın Anten Yarışması adı altında bir şarkı yarışması yapmaya karar verdi ve bunu tüm besteci ve şarkıcılara duyurdu.

İş, Sanat ve daha fazlası için, benimle iletişime geçin.

Olcayto Ahmet Tuğsuz

Olcayto Ahmet Tuğsuz